Nieuwe hoop voor vrouw met zwaar verleden

Februari 2019

Een vrouw komt van elders op het eiland Goeree-Overflakkee wonen om hier te proberen een nieuwe start te maken. Haar situatie is moeilijk na jarenlange mishandeling en bedreiging en een familielid die in een penitentiaire inrichting zit. Ze heeft een huis toegewezen gekregen, maar heeft verder helemaal niets. Stichting Habakuk is ingesprongen met praktische hulp qua basis inrichting van de woning, hulp bij benodigde klusjes en een luisterend oor en schouder om op te leunen.

Haar reactie die we een week later kregen:

Ik heb net zitten huilen wat zijn jullie liefdevol en wat een mooie stichting. Wat een openbaring dat er nog zulke mensen zijn… zou ik dan toch nog hoop vinden?

Tot zo ver bedankt alvast al is het maar dat ene zonnestraaltje wat ik voel beginnen met schijnen. ik heb het zo zwaar gehad dat kun je je niet voorstellen… bedankt!

anoniem