Ik wil helpen

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers hebben we niet snel genoeg. Immers: hoe meer vrijwilligers zich aanmelden , hoe meer mensen we kunnen helpen op allerlei gebieden. We zijn op zoek naar vrijwilligers die het fijn vinden om:

Buddy te zijn van iemand

We lopen vaak aan tegen een gebrek aan mensen, die naast iemand willen gaan staan. We hebben dan een mooi contact opgebouwd door praktisch iemand te helpen. Vervolgens vervaagd dat contact weer, omdat de volgende hulpvraag zich weer aandient. Meestal hebben deze mensen echter meer nodig dan alleen maar het schoffelen van hun tuin of het ophangen van de gordijnen.

Mensen te helpen op een praktische manier

We moeten regelmatig nee verkopen tegen een hulpvraag. We hebben dan niet genoeg handige handen om de vraag aan te kunnen.

Deelnemers te begeleiden in de werkplaats

Misschien is het wel zo dat je al een hele tijd rond loopt met een idee om mensen te helpen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen. Neem dan vooral contact op. Wij willen graag meedenken en dienstbaar zijn bij de realisatie van jouw droom.


Donateur worden

Zoals u heeft kunnen lezen is de hulp die wij bieden vaak kosteloos. Wij zijn er juist voor die doelgroep die niet de financiële middelen hebben en vaak alles nodig hebben om in het gewone dagelijkse bestaan het hoofd boven water te houden. Regelmatig worden we gevraagd om huisjes in te richten, met vloeren, gordijnen en meubels etc. Je hebt het dan over behoorlijke bedragen.

Wilt u ons financieel steunen? Dit kan op de volgende manieren:

Structurele steun
We zijn heel blij met structurele steun. Door ons werk regelmatig te steunen is het voor ons gemakkelijker om plannen te maken en projecten op te starten, omdat we inzichtelijk hebben welke financiële middelen we kunnen verwachten.

Eenmalige gift
Een eenmalige gift is ook mogelijk. Hier zijn we ook heel blij mee. In sommige gevallen kunt u uw gift specifiek aan een bepaald doel koppelen. Deze doelen zullen op de website worden vermeld. Vermeld dan het thema bij uw gift.


Sponsor worden

Nog een manier om ons te steunen is door sponsor te worden. Te denken valt dan aan het sponsoren van gereedschappen, materialen, arbeidskrachten, drukwerk, reclame, brandstof, etc.

Wilt u sponsor worden van onze stichting, neem dan contact op.

ANBI gegevens

RSIN/Fiscaal nummer:    857705908
KvK nummer:                      69049629
Bankrekeningnummer:   NL69RABO0320905950 tnv. Stichting Habakuk