Bedankt Habakuk

2 mannen hebben met de  Habakuk-bus en een eigen bus mijn meubels opgehaald en verhuisd naar mijn nieuwe stekkie. Ik ben erg blij dat jullie mij daarmee wilden helpen.

Ik ben God dankbaar voor jullie hulp en jullie deden het met alle plezier. Dat maakt ook makkelijker voor mij om te ontvangen. Ik had gebeden om hulp bij de verhuizing en wilde dat niet aan mijn broer vragen omdat hij al heel veel voor mij doet.

Ik kwam Arjan tegen en hij vroeg of ik nog hulp nodig had ? Ja dus..

God hoort en verhoort nog steeds gebeden: “Bidt en u zal gegeven zijn” ~ Mattheus 7:7

God zorgt goed voor mij en geeft mij mensen die me liefhebben en steunen. Dat is zo fijn om te ervaren. Het is voor mij soms makkelijker om te geven dan te ontvangen. Dat is een stukje trots en onafhankelijk willen zijn. 

Ook Jezus was afhankelijk van zijn Vader en getuigde daarvan. Ik mag ook leren om te leven in afhankelijkheid van God mijn hemelse Vader

~ F. uit Dirksland